Vandaag stond er weer een reisdag in het schema. Er werd van SLC naar Moab gereden over een afstand van 378 km. Na een aantal hotelontbijtjes waren wij weer eens toe aan een volwaardig ochtendmaal en werd gekozen om bij de eerste de beste Denny’s op de route te gaan “bunkeren”. De slam’s (bestaande uit panecakes, scrambled eggs, hash brownes, sausages, ham en toast) gingen er in als zoete koek. Helaas liet de airco het er afweten waardoor menig klant en waiter het aardig te kwaad kreeg. In iedergeval waren onze buikjes weer tot de avond gevuld.

De autorit verliep zonder problemen en met tussenstop waren wij ‘s middags om 3:00 pm bij ons Sleep Inn hotel in Moab. Onderweg daalde en steeg de temperatuur naar mate wij de hoogte in gingen of een afdaling maakten. In Moab was de temperatuur uiteindelijk 38 graden in de schaduw! Dus meteen de pool in om lekker bij te komen. Toen het zonnetje achter wat bewolking schuil ging werd het pas echt aangenaam.

Vanavond is er pizza gegeten op het terras van Pasta Jay’s, één van de vele restaurantjes in het gezellig Moab.

Aangezien wij ons morgenochtend om 8 uur moeten melden voor de rafting excursie op de Colorado rivier, hou ik het kort en duiken we bijtijds onder de lakens.Welterusten of goede morgen!