Vandaag van Jackson Hole naar Salt Lake City verhuisd. Daar valt eigenlijk vrij weinig over te schrijven. De afstand van 430 km werd in 5 uur overbrugd (incl. stop bij het overlook point bij Bear Lake. Geen beer te zien overigens maar misschien hebben die ook op zondag vrij smiley).

‘s Ochtends was het vrij rustig op de weg. Waarschijnlijk omdat alle autochtonen in de kerk zaten, althans bij elk stadje wat gepasseerd werd stonden de parkeerplaatsen bij de lokale kerk helemaal vol. Zodoende lekker de vaart er in kunnen houden met een constante 65 mph. Bij het eerder genoemde Bear Lake moest na een flinke afzink weer de volgende bergketen worden beklommen. Daar liepen we wat vertraging op die vervolgens op de snelweg richting SLC weer werd goed gemaakt. Waar de max. snelheid op 65 mph werd aangegeven moest gewoon 80 mph worden gereden wilde je een beetje meekomen op de 4 baans.

Zojuist dus om even na drieen bij Howard Johnson Hotel gearriveerd. Miek is met de boys naar de Subway gelopen voor een broodje waarna zeer waarschijnlijk het zwembad de volgende bestemming zal worden, ‘t is hier “slechts” 39 graden.

Dat was het voor het moment, misschien dat er later nog een update volgt.

Nog even een reactie op de vragen en reacties van jullie:

@ Pa en Ma Houtman: wij genieten er zeker van. Ook goed te lezen dat alles O.K. is met jullie. Heb al een aantal maal op MSN gekeken of jullie online waren. Meestal kijk is als het hier ochtend is dus bij jullie een uur of 4 a 5 ‘s middags.

@ Pa en Ma la Faille: sparen voor volgend jaar? Wij moeten er nog niet aan gaan denken. Dan krijgen n.l. al zo’n “thuisgevoel” en daar zijn we nog lang niet aan toe smiley.

@ Maud: In de parken vind je geen Mac’s e.d.. Alleen wat kleine restaurants en daar hebben wij eigenlijk nog geen burgers gegeten. Dus de Big Mac-index hebben wij niet kunnen staven.

@ Linda: Met “awsome” doe je de natuur nog te kort hier. “Far out”, “great” en “super” zijn ook veel te horen superlatieven maar je moet het eigenlijk zelf zien en dan stil genieten!

Update: zowel de Subway als de Burger King bleken hier gesloten te zijn op zondag. Rare jongens die Mormonen smiley

Update 2: Taco Bell gelukkig wel en daar hebben wij dan ook lekker Mexicaans fastfood gegeten vanavond!