Weer een nieuwe stralende dag in West Yellowstone. Zit nu net voor ons ontbijt via de hotel PC dit stukje in te voeren want de WIFI-verbinding ligt er nu helemaal uit. Ook gisteren ging het weer met horten en stoten waardoor het het plaatsen moeizaam ging en ook de opmaak van het dagverslag er niet zo uit is komen te zien zoals gewenst. Maar het is in ieder geval te lezen smiley.

Zojuist besloten dat de volledige zuid-cirkel van het park te veel van het goede gaat worden zeker wanneer wij ook nog alle geisers en overig moois willlen bekijken. Daarom rijden we vandaag tot “Old Faithfull”. Op dit stuk liggen de meeste geisers die wij dan op ons gemak kunnen bekijken, zeker als het zo druk in het park is. Daarna maken wij rechtsomkeert zodat de jongens vanmiddag nog in het zwembad kunnen liggen.

Om jullie op de kaart van het park mee te kunnen laten kijken volgt hier een link van de park plattegrond: klik hier

Wij gaan lekker ontbijten, jullie alvast eet smakelijk bij het avondeten smiley