Na weer in het hotel een stevig ontbijt naar binnen te hebben gewerkt en de 2e was uit de droger was gehaald en in de koffers was gestopt werd koers gezet richting South Lake Tahoe. Onderweg kon worden gekozen tussen a. de oude binnenstad van Sacremento of b. het Folsom Premium Outlet. De keus werd aan de twins overgelaten en dus werd het shoppen!

Na een goed uurtje rijden werd de outlet bereikt. De temperatuur was inmiddels opgelopen tot schrik niet 42 graden dus enig acclimatiseren was noodzakelijk. Gelukkig waren de shops voorzien van airco (hoe hou ik mijn klanten binnen) en kon er dus heerlijk cool worden gewinkeld.

Niels en Sven hadden het eerst en volledige Quiksilver outfit bij elkaar bestaande shirts, shorts en bijpassen de slippers. Maar ook zowaar o.g. wist zomaar 2 blouses te scoren, met korte mouwen wel eens waar maar toch, ik ben wel eens met minder teruggekomen.

Vervolgens op naar de Nikestore waar ik zowaar zomaar een paar sportschoenen, een sweater en shirt wist te vinden in mijn maat! Ook Miek kocht een paar hardloopschoenen (jawel HARDLOOPschoenen) terwijl de jongens geen schoenen naar hun smaak vonden.

Na ijs en shakes was Tommy Hilfiger aan de beurt. Nou daar hebben wij onze slag echt geslagen. Polo’s, jeans, shirts, sweatshirts en een nieuwe tas voor Miek werden voor een prikkie aangekocht. De prijzen lagen al een heel stuk lager dan normaal maar als daar ook nog eens 30 tot 60% korting vanaf gaat dan word je al snel erg “hebberig”. Ook heeft Miek aan haar “kleine broertje” gedacht en voor hem een shirt + polo aangekocht (maak maar vast plaats in de kast Mart) De buit heeft Miek op de foto gezet.

We hebben alleen nu 1 ernstig probleem, waar laten we al die spullen!?

Nadat Niels en opnieuw o.g. ook nog een baseball cap hadden gekocht werd het toch echt tijd om de outlet te verlaten, dit alleen al om te voorkomen dat ons “slagschip” alsnog te klein zou worden.

De US-50 N werd verder vervolgd de bergen in met onderweg als hoogste punt 2743 meter. De omgeving werd met de mile steeds mooier met als fraaiste panorama toen het lake zelf in zicht kwam. Wel jammer dat ik als chauffeur steeds de blik op de weg moet houden.

De Best Tahoe West Inn werd vlot gevonden, koffers naar 2 hoog gesjouwd om direct weer door te gaan voor de avondmaaltijd. Voor het eerst deze vakantie werd Denny’s bezocht waar wij ons te goed deden aan heerlijke super burgers en een T-Bone.

De jongens wilden daarna nog een duik nemen in het meer en dus snel de zwembroeken gehaald, en naar het strand gelopen waar de zon aanstalten maakte achter de bergen te verdwijnen. Een schitterend slot van deze dag.