Vandaag dus naar Six Flags geweest en wel te voet. Het pretpark lag perslot van rekening vlak voor de hoteldeur! De dag begon grijs, vandaar dat de korte broeken nog steeds in de koffer zijn gebleven, maar ook dit keer zou dit gedurende de dag veranderen.

Ontbijten werd in het hotel gedaan en daarna snel op pad, de jongens waren niet te houden en moesten en zouden om half elf bij het openen van het park voor de poort staan, Nou lukte dat niet helemaal maar wij behoorden zeker bij de eerste 3000!

De vooraf geboekte tickets werden omgewisseld voor een Flash-Pass buzzer waarmee diverse attracties konden worden gereserveerd en de lange wachtrijen moeiteloos omzeild werden.

De Medusa was de “main attraction” van het park en dus werd door onze achtbaankenner Sven, voor deze rollercoaster als eerste gekozen. De rit werd met de camera van Sven gefilmd (ja, die dikke vingers rechts zijn van mij) waarvan hieronder het resultaat, zo dat jullie lekker kunnen meegenieten (zet wel een teiltje naast de PC).<!– WriteFlash('’); //–>

Zo werden er nog een hele reeks van dergelijke ritjes gemaakt in de andere coasters. Miek liet deze in de ochtend wijselijk aan zich voorbij gaan en hield zich bij het schieten van foto’s.

Gedurende de ochtend brak ook het zonnetje door en begon het aangenaam warm te worden. Jammer van de lange broeken, maar onze kuiten kleuren vast nog wel een andere keer.

In het park waren ook diverse shows te bezoeken. Om 2 uur was het de beurt aan de dolfijnen om ons te vermaken maar of het nou kwam omdat wij hun kunstjes te vaak hebben gezien of doordat wij vorig jaar zelf met hen hebben gezwommen wat natuurlijk nog veel leuker is, de show kon ons niet echt meer boeien.

Ook hebben de jongens nog een rondje gereden op de rug van een olifant. Niels vond het eerst zielig, voor de olifant wel te verstaan, maar kon de verleiding niet weerstaan.

De jongens zijn vervolgens zeikes nat geworden in de wildwaterbaan wat voor hen een aangename verkoeling was want de “fahrenheden” liepen steeds verder op.

Rond vijf uur ’s middags hadden Miek en ik het wel ff gehad en dus werden de jongens met de buzzer en wat dollars op zak er alleen op uitgestuurd en zochten wij een schaduwrijk terrasje op waar wij ruim een uur lekker konden bijkomen.

Nadat de boys zich weer bij ons hadden gemeld werd als laatste attractie de orkashow gezocht wat wel erg leuk was om mee te maken. Zeker het opzwepen van het publiek met een paar lekkere discodreuntjes terwijl de camera’s de mensen filmden en op een groot scherm projecteerden, bracht de stemming er goed in. Het was vervolgens voor Shouka de orka een inkoppertje om de show met het nodige bakken water in de splash-zone, af te maken.

Nog even wat gegeten op het foodcord waarbij een ieder zijn eigen gerecht kon bestellen en daarna tegen negen uur weer naar het hotel teruggeslenterd. Niels en Sven liggen nu in het zwembad te wachten op een nieuwe vuurwerkshow. Miek heeft het eerste vakantiewasje gedraaid zodat we morgen weer schoon kunnen vertrekken naar Lake Tahoe. Onderweg ligt nog een Outlet langs de route dus het zou zomaar kunnen dat er morgenmiddag naast de schone was ook nog een lading nieuwe kleding in de koffers zit.

Ps.: vergeet nog te vermelden dat Sven de geluksvogel van de dag was vandaag. Hij vond n.l. bij het instappen in een achtbaankarretje $40,- onbekend van wie! Deze heeft hij eerlijk gedeeld met zijn broer.