Nog 3 nachtjes slapen en dan gaan we los (van de grond). Ja, het gaat nu echt opschieten. Afgelopen week per mail familie en vrienden op ons weblog geattendeerd en hierop een hele reeks leuke reacties terug ontvangen!

Verder op de valreep toch nog een netbook (mini laptop) aangeschaft wat weer 1 tas en enkele kilo’s extra scheelt in de ballast. Ook de zijn contante dollars gehaald (betalen doe je in de USA met “plastic” maar voor de onvermijdbare fooien is wat papiergeld een must), is de complete Michael Jackson collection op cd aangeschaft (dat wordt weer lekker meezingen in de auto straks, ook door onze jongens die Michael wijlen ook hebben ontdekt), is onze “gids” (lees TomTom) de komende vakantie met alle POI’s (Points Of Interest) ingeregeld en is vanavond ook de rafting excursie geboekt. Kortom, wij zijn er bijna klaar voor!

Rest nog het meest “vervelende” deel (althans zo vind ik) van de trip, het inpakken. Ongetwijfeld zal er weer te veel van het overbodige in de koffers gaan maar goed, na jaren inpakken zal dit waarschijnlijk wel nooit meer veranderen. We moeten rekening houden met flinke temperatuursverschillen. Zo is het bij ons startpunt San Francisco zo rond de 19 graden maar staan ons verder op de route temperaturen van boven de 40 (!) graden te wachten.

Eerst maar eens komende dinsdag met de CO59 om 10:10 uur richting Houston en vandaar aansluitend naar SF, vliegen.