Met nog 24 dagen te gaan zijn er weer wat trips e.d. geboekt. Allereerst een boottochtje door de baai van San Francisco. De Golden Gate Bridge hebben we al van diverse kanten eerder kunnen bekijken maar de mooiste foto’s schijn je toch te kunnen maken van onderaf! Dus daarom bij de Red and White Fleet kaartjes voor een rondvaart van een uur geboekt waarbij rond Alcatraz wordt gevaren en onder de GGB door!

Ook zijn de eerste tickets besteld voor Six Flags Discovery Kingdom dat een dag na ons vertrek uit SF zal worden bezocht. Uiteraard hebben we ook de zgn. “Flash Passes” genomen zodat lange wachtrijen kunnen worden omzeild.

Nu zijn we nog bezig om een Raft-tour te boeken. Een Raft-tour zul je misschien denken, “wa’s dat nou weer”? Nou raften houd in dat je met een gezelschap in een flink formaat rubberboot stapt en je vervolgens lekker door elkaar laat shaken op een snel stromende rivier. Nu gaan wij in de zomer en dus zal de waterstand en de stroming wat minder zijn maar toch, het lijkt ons een avontuurlijk uitje. Er moet nu nog wel bepaald worden of wij een ochtendtour boeken, met lunch achteraf, of de middagtour waar vooraf eerst een BBQ op het programma staat, die er waarschijnlijk 2 stroomversnellingen later wel weer “uit ligt” smiley.

Wordt vervolgd……