De kogel is door de kerk, het pleit is beslecht, de knoop is doorgehakt of te wel de zomervakantie 2009 wordt door de Houtmannen opnieuw doorgebracht is ons favoriete vakantieland Amerika smiley!

We zijn niet over één nacht ijs gegaan gezien de creditcrises en alle bijkomende onzekerheden maar toen alle alternatieve vakantiebestemmingen één voor één waren weggestemd tijdens de voorrondes die in “huize Houtman” zijn gehouden, bleef de USA als “winnaar” over.

Was eerst het plan om een start te maken vanuit Seattle en vervolgens via een stuk van Canada weer in de states terug te keren om uiteindelijk vanuit Las Vegas weer huiswaarts te keren, na plannen, routes uitstippelen en een hoop gepuzzel kwamen wij tot de conclusie dat de afstand te groot zou worden in de tijd (4 weken) die wij er voor uit konden trekken.

Daarom werden de plannen bijgesteld en kwam uiteindelijk de volgende route uit de bus welke ons door 5 staten zal leiden:

Ons vakantie “brikkie” is inmiddels ook gehuurd. Wij hebben weer gekozen voor ruimte en comfort zoals je hieronder kunt zien:

‘T is op moment van schrijven nog 4 maanden wachten. Tussentijds zullen wij dit weblog updaten zodra er weer iets nieuws te melden valt. In ieder geval zal er tijdens onze vakantie dagelijks verslag worden gedaan, zowel geschreven als op foto (een link naar het fotoalbum staat bovenaan de pagina).